ETT SMIDIGT SÄTT ATT FÖRVARA
MOBILEN, KREDITKORT,
NYKLAR & KONTANTER

KÖP NU

zipperjuomapullommlclassic

Så Funkar FlipBelt

what_is_belt_3

FlipBelt, För Dina Förnödenheter

 

-En aktiv livsstil är en sund livsstil. Nuförtiden låter vi oss alltför ofta tryckas ner- inte av oss själva, inte av andra, utan av alla förnödenheter vi bär med oss: Nycklar, telefon, plånbok, kreditkort, id, hörlurar…

-Vi använder en mängd förnödenheter när vi utövar fysiska aktiviteter. Dessvärre är de ofta i vägen och begränsar vår rörlighet. Lösningen är FlipBelt. Det snygga och innovativa löpbältet håller allt på plats i tryggt förvar. Säg hejdå till studsande telefoner och stickande nycklar.

Hur är FlipBelt Annorlunda?

 

Använd det hur du själv vill.

Du kan använda löpbältet med öppningarna utåt för snabb tillgång, eller vända bältet så att öppningarna kommer innåt kroppen för högre säkerhet. Det finns inga fel sätt att använda FlipBelt på.

Studsar inte.

Våra kunder  håller med oss om att FlipBelt sitter där det ska. Detta är av högsta prioritet när du rör dig snabbt. Varsågod och testa- Gör X-hopp. Bestig ett berg. Cykla i terräng. Dina nödvändigheter hänger med dej vad du än väljer att göra när du använder FlipBelt.

Lätt som en fjäder.

Andra förvaringsbältenbälten med fickor kan kännas tunga. Vissa säger att armväskor är i vägen och stör. Flipbelt som är gjort av Micro-poly och Lycra är fjäderlätt i jämförlese och sitter som ett smäck.

Stretchande passform.

Materialet som vi använder i tillverkningen av våra bälten är väldigt stretchande. Du kan utan problem få plats med en gigantisk Iphone6+ tillsammans med alla andra förnödenheter.

KÖP NU