Leveransvillkor

Gäller från och med 14.5.2020

E-butik

FlipBelt Finland webshop (Crombi Oy FO-nummer: 2638162-2) säljer produkter till privatpersoner inom Finland. Produkterna inkluderar mervärdesskatt. Vi förbehåller oss rätt till ändringar av priser och fraktkostnader.

Beställning

Produkterna beställer du på e-butikens webbplats genom att du plockar dem i din kundkorg och betalar kundkorgens innehåll i kassatjänsten. All information om kunden behandlas konfidentiellt. De uppgifter som vi begär i samband med beställningen används enbart för att leverera beställningen eller reda upp oklarheter i den. När du beställer från e-butiken förutsätter vi att du har bekantat dig med och godtagit leveransvillkoren som gäller vid ifrågavarande tidpunkt.

Betalning

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
Telefon: 0207 181830
www.paytrail.com

Nätbanker

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.

Beställnings- och betalningsbekräftelse

När din beställning har gått igenom går en beställningsbekräftelse till din e-post.

Leveranser och leveranskostnader

FlipBelt Finlands produkter levereras i postpåse som är biologiskt nedbrytbar och 100% opak.

FlipBelt leveras till din direkt hem till dej med POSTI, om din besällning är stor får du ett meddelande av Posten och dessa kan avhämtas från ditt lokala postkontor.

Leveranstid

Vi behndlar er beställning inom 2-15 arbetsdagar.

Vi svarar inte för förseningar på grund av oöverstigligt hinder eller indirekta olägenheter som förseningarna orsakat.

Bytes- och returvillkor

Enligt den Finska konsumentskyddslagen har du rätt att byta eller returnera hela din beställning eller en del av den till säljaren inom 14 dagar från att du har mottagit beställningen. Returrätten gäller endast oanvända och säljbara produkter i sin originalförpackning.

När du returnerar den levererade beställningen skall du inkludera ditt ordernummer och dina kontaktuppgifter samt ditt kontonummer så att pengarna kan återbetalas. OBS! Vi erbjuder inte gratis returnering. Kunden svarar själv för kostnaderna.

Returadress:

Crombi Oy,
Vikingavägen 32
65200 VAASA

Problemsituationer

Ifall att produkten har kommit bort eller blivit skadad under transporten eller om den i övrigt inte motsvarar din beställning ska du senast inom 14 dagar meddela felet till dem som nämns i bytes- och returvillkoren. Om paketet har blivit skadat i posten ska du omedelbart göra en reklamation om produkten till posten.